Νέο LP Mr. Collage – Layers από την Mind The Wax

Νέο LP Mr. Collage – Layers από την Mind The Wax

Η Mind The Wax παρουσιάζει την καινούρια της κυκλοφορία από τον παραγωγό Mr. Collage με τίτλο Layers.

O δίσκος αποτελεί ένα ηχητικό πάντρεμα της παραδοσιακής Hip-Hop προσέγγισης και δειγματοληψίας σε συνδυασμό με την χρήση αληθινών μουσικών οργάνων. Το Layers είναι ένα μουσικό κολάζ από αναμνήσεις σκονισμένων βινυλίων και μελλοντικών αεροπορικών εισιτηρίων που στηρίζεται σε groovy μπασογραμμές, αφρικάνικα κρουστά, funky breakbeats και ήχους από vintage synthesizers.

Αυτό είναι όλο; Όχι βέβαια! Στο άλμπουμ συμμετέχουν πολλές/οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες από την Αμερική, την Αυστραλία, την Ισπανία, την Ελλάδα και το Βέλγιο που ο καθένας δίνει το δικό του προσωπικό στίγμα στο τελικό αποτέλεσμα του δίσκου. Οι ράππερς Nico The Beast (US), S Squair Blaq (US), Mic Bles (US) και 1989TRE (US) γκρουβάρουν με funky attitude στα beats του Mr. Collage και η Amira Lacrima (GR) αφηγείται μια ιστορία από τη σκοπιά της Μητέρας Φύσης.

Το Soul στοιχείο δεν λείπει από τον δίσκο, με την Lady EMZ (ES) να πατάει πάνω σε ένα 60’s Northern Soul ρυθμό, την Mantique (GR) με την βαθιά φωνή της να συμπληρώνει τη Soul / Funk αισθητική του άλμπουμ και τη Lisa Spykers (AU) να δίνει μια έξτρα δόση R&B/Soul δυναμικής, πλαισιώνοντας τα ραπς του 1989TRE.

Στους “ατσάλινους τροχούς”, οι πρωταθλητές Ελλάδας και παγκόσμιοι Finalists του IDA – Fly Immigrants DJ Mysterons (GR/PL) και DJ Hypercutz (BE) μαζί με το βαρύ scratch πυροβολικό της Mind The Wax, DJ Moya (GR) αναλαμβάνουν τα σκρατσαρίσματα στο δίσκο.

Το Layers περιέχει 11 κομμάτια και κυκλοφορεί σε χρωματιστό βινύλιο και όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Links:

Mr. Collage: https://www.facebook.com/mrcollage0/
Bandcamp – https://mrcollage.bandcamp.com/album/layers
Mind The Wax: https://www.facebook.com/MindTheWax/
Music Kitchen : https://www.facebook.com/musickitchen.records/

 

 

Για παραγγελίες απευθυνθείτε στο sales@musickitchen.com ή στο label@mindthewax.com.

Για promotional material, αποκλειστικές συνεντεύξεις, Dj bookings και live concerts απευθυνθείτε στο info@musickitchen.com ή στο label@mindthewax.com.

Leave a Reply

%d bloggers like this: