Ο Λιλίκος Φορούσε Tod’s & Η Λιλίκα Προβάρει Vera Wang | Ανδριάννα Σακκά

Όταν η Λιλίκα τον γνώρισε Ο Λιλίκος Φορούσε Tod’s  και όταν εκείνος αποφάσισε να σοβαρευτεί Η Λιλίκα Προβάρει Vera Wang. Μια ερωτική ιστορία χωρισμένη σε δύο βιβλία, από την Ανδριάννα Σακκά.

Στο πρώτο βιβλίο το ειδύλλιο της Λιλίκας και του Λιλίκου ξεκινάει. Η Αλεξάνδρα είναι μια γυναίκα καριέρας. Δυναμική, ξέρει να διεκδικεί όσα πιστεύει ότι της αξίζουν. Μπαίνει στον μαγικό και illustrated κόσμο των περιοδικών. Αλλά ένας άντρας στη ζωή μιας γυναίκας μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Ο Λιλίκος  είναι ένας άντρας βγαλμένος από τις σελίδες του Nitro. Ένα άντρας κομμένος και ραμμένος για τα γούστα μιας Λιλίκας. Δυναμικός, όμορφος, με προσεγμένο ντύσιμο και όλες εκείνες τις κλισέ συνήθειες που μπορούν να τρελάνουν μια γυναίκα.

Στο δεύτερο βιβλίο, η Αλεξάνδρα είναι έτοιμη να παντρευτεί, αλλά μια επαγγελματική πρόταση από τον Λιλίκο θα την πάρει τα μυαλά. Στον παιχνίδι μπαίνει η τηλεόραση, άλλος ένας λαμπερός κόσμος που κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει όταν οι κάμερες κλείνουν.

Για κάθε γυναίκα υπάρχει ένας Λιλίκος και για κάθε άντρα μια Λιλίκα. Μια αξιοζήλευτη καριέρα, ένας τρόπος ζωής που μοιάζει μαγικός, μπορεί να κρύβει από πίσω φόβο, πίεση, πόνο. Μια πλασματική ευτυχία, που τελικά γλιστράει από τα χέρια.

Μέσα από την πρωτοπρόσωπη αφήγηση της Λιλίκας, η Ανδριάννα Σακκά μας δείχνει πως τελικά ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός – απαραίτητα. Ανακαλύπτουμε ότι όσα πιστεύουμε για το πάθος και τον έρωτα, όσα διαβάζουμε στις συμβουλές των περιοδικών, δεν είναι απαραίτητα αυτό που θέλουμε.

Γιατί τελικά μια συναρπαστικά ερωτική εμπειρία μπορεί να αποτελέσει ένα μάθημα ζωής!

Τα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις BELL

Ο Λιλίκος Φορούσε TOD’S

Η Λιλίκα Προβάρει Vera Wang

 

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top